• Increase
  • Decrease
  • Normal

Current Size: 100%

Hem / Planera I Livet / Lämna inga frågetecken i arv

Lämna inga frågetecken i arv

För att försäkra dig om att dina nära och kära ska få tillgång till viktiga dokument – som testamente, livförsäkring, gåvobrev, lagfart, samboavtal, äktenskapsförord o s v, när de som bäst behöver det – ska du fylla i ett eget exemplar av Livsarkivet.
Har du önskemål inför din egen begravning, när det gäller musik, tal, ceremoni, gravplats o s v – då är det i Livsarkivet du ska skriva ner det.  Du är välkommen att hämta Livsarkivet hos oss på begravningsbyrån, så hjälper vi dig samtidigt att fylla i det. Därefter hjälper vi dig att förvara det tills den dagen dina anhöriga behöver svaren på alla de frågor som uppstår. 

Du kan också välja att fylla i Livsarkivet direkt online på
www.livsarkivet.se.

Never Ending Story – ett annorlunda Livsarkiv

Allt har en början – och ett slut. Men vi tror att slutet också har en början. Att vi går vidare till något annat när vi dör. Därför finns det faktiskt anledning att inte behöva se fullt så nattsvart på en begravning.
Med Never Ending Story, ett lite annorlunda Livsarkiv, vill vi markera något mer än ett definitivt slut på vårt liv. Vi vill för det första visa att vi i livet vågade vara precis den vi ville vara. Att vi, efter förhoppningsvis ett långt och härligt liv, avslutar på samma sätt som vi levde. På vårt eget sätt. Vill du läsa mer om Never Ending Story så använder du denna länk.